Hjælp medarbejderne til en sund livsstil

Overvejer I at få økologisk naturmælk og mælk leveret til virksomheden? Så har I fået en fremragende idé, som vi kun kan anbefale at gå videre med. Måske er du leder og skal motivere dine ansatte til at blive den bedste version af dem selv – sunde og glade medarbejdere præsterer som bekendt bedst, som de fleste i din situation kan skrive under på – eller måske er du bare en sundhedsbevidst ansat, som vil dine kolleger det bedste.

Lige meget hvad, så vil vi her i artiklen gennemgå nogle af de mange gode argumenter for en økologisk mælkeordning på arbejdspladsen – og du er selvfølgelig mere end velkommen til at stjæle dem, når du skal pitche din idé til resten af virksomheden.

Få økologisk mælk leveret til jeres virksomhed 

Som vi også nævnte ovenfor, så er mælk kendt som en fremragende kilde til et utal af næringsstoffer – så ved blot at øge dit daglige mælkeindtag slår du adskillige fluer med ét smæk. Det er især mælkens indhold af calcium og protein, der typisk fokuseres på, af læger, forældre, medier m.m. – og rosen er skam velfortjent: Økologisk mælk er fantastisk for både knogler og muskler. Derudover indeholder det også en lang liste af andre vigtige vitaminer og mineraler. 

Derfor vil daglig økomælk til virksomheder lægge fundamentet for medarbejdernes fysiske sundhed og velvære mange år ud i fremtiden – og det vil hjælpe dem med at holde energiniveauet oppe, så de er godt rustet til selv de lange dage på kontoret.

Økologisk mælk med god samvittighed

Når I får økomælk leveret til jeres virksomhed, støtter I ikke blot op om jeres medarbejderes helbred på arbejdspladsen. I sørger for, at de hårdt pressede økologiske landbrug har faste kunder – og dermed får de råd til at holde forretningen kørende og bevise for resten af industrien, at økologi godt kan betale sig. Med økologisk mælk leveret til døren støtter jeres virksomhed op om øget dyrevelfærd på landbrugene. I sørger også for, at jeres medarbejdere ikke indtager unødvendige stoffer, der kan have skadelig virkning på mennesker – og bidrager til en industri, der skåner naturen og miljøet for disse stoffer i langt højere grad, end traditionelle landbrug gør det. Ved at holde virksomhedens kostordninger økologiske sender I et klart signal til kunderne om, at I kæmper for fremtidens miljø og de generationer, der skal leve i den – så hvad venter I på? Tilmeld jer en ordning i dag og få frisk, sund mælk leveret til døren.