Juicekuren(21 minutter)

Mange mennesker kan godt lide at kickstarte en livsstilsomlægning med en kort kur, der booster hele kroppens fordøjelsessystem og ikke mindst giver følelsen af, at man gør noget konkret fra dag 1 – samtidig med, at der også viser sig nogle resultater ganske hurtigt. Der findes nemlig ikke noget mere motiverende end netop gode resultater.

Til at kickstarte din nye livsstil eller dit vægttab er juicekuren oplagt og mange kalder kuren for en slags hovedrengøring af kroppen. Men hvad går den ud på? Og hvordan bærer du dig rent praktisk ad? Det kan du læse om i denne artikel.

Hvad går juicekuren ud på?

juicekur

En juicekur kan vare alt fra 1-30 dage, men i denne artikel har vi taget udgangspunkt i en varighed på 3 dage. Det skyldes, at et kort forløb er optimalt, den første gang man prøver kræfter med juicekuren. På sigt kan en juicekur med en længere varighed sagtens være en mulighed, men det anbefales at starte med den lille kur. Både for at se, hvordan kroppen reagerer og hvordan man trives med denne type kur.

Tanken bag juicekuren er, at man ved udelukkende at indtage flydende næring i form af juice, giver tarmene og det øvrige fordøjelsessystem en form for udrensning. På den måde bliver ældre ophobede og uudnyttede næringsstoffer fjernet fra kroppen og hele systemet på den måde ”genstartet”.

Dette skulle styrke både celledannelsen, immunforsvaret og give kroppen fornyet energi, samtidig med at fedtforbrændingen øges. Som en ekstra bonus skulle huden også blive smukkere efterfølgende, håret mere glansfuldt og den generelle følelse af velvære og tilfredshed større.