Nupo(18 minutter)

Tidligere kaldtes Nupo for Hvidovrekuren, fordi den oprindeligt blev udviklet af fedmeforskere på Hvidovre Hospital. Nupo er en forkortelse for Nutritional Powder og tidligere fandtes kuren da også udelukkende som pulver til opblanding med vand.

I dag er Nupo dog meget mere end det, og har en lang række produkter på hylderne. Men hvordan kommer man i gang med Nupo kuren og hvordan taber man sig nemmest med Nupo? Find svarene her.

Hvad går Nupo kuren ud på?

NUPONupo er en såkaldt low calorie diet, hvor målet er at tabe sig gennem et lavere kalorieindtag. Nupo kuren bygger således på samme princip som alle andre slankekure: At spise mindre end kroppen forbrænder. Dette sker gennem specialudviklede produkter, som er sammensat så energifordelingen er optimal og man ikke kommer til at mangle vigtige næringsstoffer. Også selvom kalorieindtaget er lavt og kuren bliver fulgt i en længere periode.

Der er grundlæggende to indgangsvinkler til Nupo og de kan både anvendes hver for sig eller kombineret. Du behøver således ikke følge din Nupo Diet kur op med et forløb på Nupo One Meal – ligesom du også kan springe Nupo Diet pulverkuren over.

Nupo Diet

Nupo Diet er en pulverkur, hvor du i en periode på 1-8 uger udelukkende indtager omkring 700 kalorier dagligt, fordelt på 6 flydende måltider i form af enten Nupo shakes eller Nupo supper. Denne type kur kaldes for VLCD, som er en forkortelse for Very Low Calorie Diet og benyttes af mange til at kickstarte vægttabet.

Det generelle anbefalede energiindtag for en voksen er 2000 kalorier i døgnet, så med Nupo Diets kun 700 kalorier, er der således tale om en væsentlig reduktion i energiindtaget.